אוכל לאירועים קטנים בתור כיבוד לישיבות
כשאנו מבררים על כיבוד לישיבות או על אוכל לאירועים קטנים יש כמה פרמטרים.פרמטרים החשובים ביותר להצלחת האירוע.
1. התקציב – לפני שאנו מזמינים כיבוד לישיבות רצוי לעשות סקר שווקים ולהשוות נתונים. לפעמים נופתע מפער המחירים הגדול.
2. בהתאם למהות האירוע – חברה העוסקת בהכנת אוכל לאירועים קטנים מתאימה למסיבות ביתיות, יש הבדל בין סוג כיבוד לאירוח גדול לבין אוכל לאירוע אינטימי.
3. אירוע משפחתי או אירוע עסקי– אירוע עסקי אנחנו חוגגים באופן שונה מאשר אירוע משפחתי. באופן כללי באירוע עסקי המוזמנים אינם יושבים כשבאירוע משפחתי המוזמנים מסבים מסביב לשולחנות. בשנים האחרונות באירועים עסקיים רבים מעדיפים להכין סנדוויצים. הכריכים מלאים בכל טוב, מעוצבים בשלל צבעים ובשלל טעמים.
4. בעת שאנו מגישים סנדוויצים, האורחים מסוגלים לאכול בלי להתעסק עם סכין ומזלג, לטייל באולם, לפגוש אנשים ולנהל אתם שיחות תוך כדי האכילה. כך תוכלו להיות בטוחים כי כל האורחים ייהנו מהמסיבה.
5. בהתאם לעיצוב – נכון, הטעם חשוב, אך העיצוב מהותי לא פחות. כשאתם מבררים על חברה העוסקת בתחום של כיבוד לאירוח, רצוי לבדוק באיזה אופן הם מעצבים את האירוע, באיזה כלים הם מגישים את המזון ועוד. אסור לשכוח כי לעיצוב יש תפקיד חשוב בכל אירוע.
6. דיני כשרות – אם יש לכם אורחים שומרי מסורת, כדאי לכם להזמין כיבוד לאירועים מחברה עם תעודת כשרות מוכרת . חברות רבות מציעות כיבוד לאירוח גם כשר וגם יוקרתי ומרשים.
כריכים ואוכל קל לישובות או לאירועים קטנים
* סנדוויצים מקובלים מאוד לאחרונה, אין עוד אלה כריכים פשוטים אלא כריכים לאירועים צבעוניים בשלל טעמים.
* “פינגר פוד” – פינגר פוד אלו כריכים לאירועים בגודל אצבע. בעת אירועים הנערכים בעמידה,מומלץ להזמין כיבוד לאירועים בצורת כריכים קטנים. האורחים יהיו יכולים להסתובב ולראות אנשים, לאכול באלגנטיות בעמידה בלי להתעסק עם סכין ומזלג.
* בעידן המודרני יש מבחר גדול של כריכים לאירועים. יש אין סוף אפשרויות ליצירת כריכים בגדלים שונים, בטעמים שונים ובשלל צבעים. כריכים לאירועים הם להיט המשדרג כל אירוע.
* הגשת סנדוויצים כריכים ואועל קל מאפשרים חסכון בעלויות המלצרים ועבודות החיסול והסידור בתום האירוע.